Digital byrå i Stockholm

Vi hjälper er få kontroll över er digitala marknadsföring

 

Vilka är vi?

Vi är en byrå som hjälper våra kunder att kartlägga vilka digitala kanaler som genererar mest värde samt att automatisera digitala flöden.

 

Vill ni ta ett första steg mot full kontroll över er digitala marknadsföring?  

Image by Kiwihug
 

#1  

Analys & Strategi

Det viktigaste enligt oss när man ska lägga en digital strategi är att ha tydliga mål. Vill ni branda ert varumärke, vill ni få fler kunder eller vill ni helt enkelt optimera de jobben ni får idag. Oavsett mål och budget så hjälper vi er att lägga en tydlig strategi och att löpande optimera denna så att ni når så bra resultat som möjligt.

#2  

Digital marknadsföring

Vi jobbar med de flesta digitala kanaler idag. Vi vill först och främst hjälpa er och se till att ni har en bra hemsida som är användarvänlig och konverterar. Därefter vill vi hjälpa er att hitta ny relevant trafik från kanaler som t..ex Google Ads, SEO, Google Shopping, Facebook, Instagram, Email kampanjer m.m.

#3  

Optimering & Konvertering

Förutom att hitta bra kanaler som driver in relevant trafik till er hemsida, jobbar vi väldigt mycket med automationer. Vi försöker bygga upp automatiska processer så att ni utan att lägga någon tid, får leads från er hemsida. Detta genom att jobba med smarta system som Hubspot, Triggerbee, Mailchimp, Albacross m.fl.

 
IMG_0608_edited_edited.png

Vill ni höra mer om hur vi jobbar och hur vi eventuellt skulle kunna hjälpa er?

 

Emil Gummesson

072 - 043 53 50

D0F5764B-8191-459E-89BC-F4448F1EBFDD_edi

Peter Afzelius

070 - 655 13 10